0186 849 979
info@toprbs.nl

Sportkantine kassa

Voordelen van de Topr sportkantine kassa

De Topr kassa is de sportkantine kassa , omdat jij het verdient! Het Topr kassa team ziet de kansen bij sportverenigingen om meer geld binnen te halen. Er zijn vaak honderden tot duizenden mensen per weekend op een sportvereniging. Een bereik waar menig retailer jaloers op zou zijn. Het is een innovatieve kassa die klaar is voor de volgende stap. Daarom de sportkantine kassa.

Wij helpen je kiezen door het zelf te ervaren!  Met de sportkantine kassa heb je een kassasysteem dat speciaal is gemaakt voor je vereniging. Als geen ander weten we dat het hart van de vereniging de verschillende vrijwilligers zijn die zich inzetten voor de club. De kassa moet dus eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn zodat elke vrijwilliger deze gemakkelijk kan bedienen.

Alles wat een sportkantine kassa nodig heeft

Onze sportkantine kassa is speciaal ontwikkeld voor verenigingen. Onze kassa heeft dus vanzelfsprekend functionaliteiten voor het registreren van artikelen, groepen aanmaken, keukenbonnen printen met afhaalnummer en simpel afrekenen. Het voordeel van onze kassa is dat deze ook eenvoudig zelf in te richten is en dat elke vrijwilliger zonder problemen met dit kassasysteem kan werken. Door de eenvoud  kun je met een goed georganiseerd kassasysteem werken die volledig is afgestemd op jouw vereniging.

Makkelijk te leren

Dit is vaak een belangrijk punt binnen verenigingen omdat er veel wisselende vrijwilligers zijn. Het is dus heel praktisch dat het gebruik van de kassa dus voor zich spreekt.

Iedere vrijwilliger snapt het kassasysteem

De sportkantine kassa is een snel, gemakkelijk en veilige oplossing voor je vereniging. Niet meer hoofdrekenen voor de vrijwilligers, waarmee lange wachtrijen voorkomen worden. Vanwege het eenvoudige touchscreen kunnen je vrijwilligers gemakkelijk het systeem onder de knie krijgen. Door de simpele indeling van de sportkantine kassa kan iedere vrijwilliger er moeiteloos mee werken!

Handig voor de penningmeester

Voor de penningmeester wordt door middel van het kassasysteem de administratie vereenvoudigd. Dit kassasysteem verbindt processen aan de voor- en achterkant van je sportvereniging, waar inkoop, voorraadbeheer en verkoop samen komen. Ook kan er aan het einde van elke dag een rapportage worden uitgedraaid.

Een voordelige kassa

Een groot voordeel van de Sportkantine kassa is dat het over een keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen beschikt. Dit betekent namelijk niet dat een kassasysteem tevens duurder is dan een kassa zonder een keurmerk. De Sportkantine kassa is de goedkoopste kassa van Nederland. Met een bedrag van € 1436,- heb je al een kassasysteem aangeschaft.

Gemakkelijk online artikelen en rapportage beheren

Je kunt op elk moment en vanaf iedere plek de kassa in de cloud beheren. Het locatie onafhankelijke systeem biedt mogelijkheden voor het invoeren en beheren van debiteuren, het tonen van rapportages, klantbeheer en artikelbeheer. Daarnaast kun je snel en eenvoudig achter je pc-artikelen of groepen toekennen en prijzen aanpassen. Dit alles wordt direct gesynchroniseerd met het horeca kassa systeem. Je kassa is hiermee direct jouw administratieprogramma en zal bijdragen aan een efficiënte boekhouding.

Kassa voor jouw vereniging

Op een zelfgekozen tijdstip de sportkantine kassa uitgelegd krijgen? Vraag dan nu een GRATIS ONLINE DEMO aan! De gratis online demo neemt ongeveer 20 tot 30 minuten van je tijd in beslag. Zo kom je snel te weten of de kassa voldoet aan jouw wensen. De demo gaat via je eigen computer en internet.