0186 849 979
info@toprbs.nl

Horeca kassa

Voordelen van het Topr horeca kassasysteem

Geholpen door onze jarenlange expertise in betaalsystemen hebben wij speciaal voor de horecabranche een kassa ontwikkeld, die voorzien is van een snel, gemakkelijk en veilig systeem. Met behulp van onze geavanceerde software verbinden we de processen aan de voor- en achterkant voor een optimaal gebruiksgemak en helder inzicht in je rapportages. Ons kassasysteem horeca heeft het keurmerk voor betrouwbare afrekensystemen. 

Wij helpen je kiezen door het zelf te ervaren! 

Met de Horeca kassa heb je een kassasysteem dat speciaal is gemaakt voor je onderneming. Als geen ander weten we dat het hart van de onderneming de medewerkers zijn. Zij bieden je gasten een tevredenheidsgevoel waardoor ze vaker bij je terug zullen keren. Hierbij hoort tevens de kassa. De kassa moet eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn zodat elke medewerker deze gemakkelijk kan bedienen.

Alles wat een horeca kassasysteem nodig heeft

Onze horeca kassa is speciaal ontwikkeld voor de horecabranche. Onze kassa heeft dus vanzelfsprekend functionaliteiten voor het boeken van tafels, de rekening per tafel, omboeken, splitsen, telefonische orders en afhaal bestellingen. Het voordeel van onze kassa is dat deze eenvoudig zelf in te richten is. Door het toekennen van (sub) groepen kun je met een goed georganiseerd kassasysteem werken dat volledig is afgestemd op jouw zaak.

Werken met tafels

Speciaal voor de horeca is het mogelijk om met tijdelijke rekeningen te werken. Deze tijdelijke rekeningen kun je op naam of tafelnummer boeken.

Werken met een tafelplattegrond

Ook is het mogelijk om met een plattegrond te werken waardoor je, rekeningen visueel op een overzicht van je zaak zet. De tijdelijke rekeningen die je met een plattegrond maakt hebben automatisch een tafelnummer en een service alarm. Werken met een plattegrond kan efficiënt zijn door het overzicht wat je hierdoor hebt.

Handige keukenberichten

Geef aan de keuken extra berichten door. De bakwijze of bepaalde allergieën zijn zo snel en duidelijk bekend in de keuken.

Gemakkelijk online artikelen en rapportage beheren

Je kunt op elk moment en vanaf iedere locatie de kassa in de Cloud beheren. Het locatie onafhankelijke systeem biedt mogelijkheden voor het invoeren en beheren van debiteuren, het tonen van rapportages, klantbeheer en artikelbeheer. Daarnaast kun je snel en eenvoudig achter je pc-artikelen of groepen toekennen en prijzen aanpassen. Dit alles wordt direct gesynchroniseerd met het horeca kassa systeem. Je kassa is hiermee direct jouw administratie programma en zal bijdragen aan een efficiënte boekhouding.

Eenvoudig artikelen en prijs aanpassen

Een kassasysteem dat dusdanig eenvoudig is zodat iedereen hiermee kan werken. Het aanleren van de kassafunctionaliteiten leer je in een handomdraai.

Horeca kassasysteem voor jouw onderneming

Op een zelfgekozen datum en tijdstip de Horeca kassa uitgelegd krijgen? Vraag dan nu een GRATIS ONLINE DEMO aan! De gratis online demo neemt ongeveer 20 tot 30 minuten van je tijd in beslag. Zo kom je snel te weten of de kassa voldoet aan jouw wensen. De demo gaat via je eigen computer en internet.