0186 849 979
info@toprbs.nl

Retail kassa

Voordelen van de Topr retail kassa

Geholpen door onze jarenlange expertise in betaalsystemen hebben wij speciaal voor de retailbranche een retail kassa ontwikkeld, die voorzien is van een snel, gemakkelijk en veilig systeem. Met behulp van onze geavanceerde software verbinden we de processen aan de voor- en achterkant voor een optimaal gebruiksgemak en helder inzicht in je rapportages. Onze retail kassa voor de retail heeft het keurmerk voor betrouwbare afrekensystemen. 

Wij helpen je kiezen door het zelf te ervaren! 

Met de retail kassa heb je een kassasysteem die speciaal is gemaakt voor je onderneming. Als geen ander weten we dat het hart van de onderneming de medewerkers zijn. Hierbij hoort tevens de kassa. De kassa moet eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn zodat elke medewerker deze gemakkelijk kan bedienen.

Alles wat een retail kassa nodig heeft

Onze retail kassa is speciaal ontwikkeld voor de retail branche. Onze kassa heeft dus vanzelfsprekend functionaliteiten voor het scannen van artikelen, groepen aanmaken, voorraad beheer en eenvoudig aanpassen van artikelen,waardoor er door elke medewerker eenvoudig mee gewerkt kan worden.

Werken met een scanner

Het werken met een scanner zorgt ervoor dat er snel en eenvoudig afgerekend kan worden.

Werken met voorraad

Met de retail kassa kun je eenvoudig met voorraad werken. Hierdoor weet je altijd weet wat de voorraad is op een bepaald moment. Door het toevoegen van een backoffice module kun je huidige voorraad, bestel advies en voorraad beheer bekijken.

Gemakkelijk online artikelen en rapportage beheren

Je kunt op elk moment en vanaf iedere plek de kassa in de Cloud beheren. Het locatie onafhankelijke systeem biedt mogelijkheden voor het invoeren en beheren van debiteuren, het tonen van rapportages, klantbeheer en artikelbeheer. Daarnaast kun je snel en eenvoudig achter je pc-artikelen of groepen toekennen en prijzen aanpassen. Dit alles wordt direct gesynchroniseerd met het retail kassasysteem. Je kassa is hiermee direct jouw administratie programma en zal bijdragen aan een efficiënte boekhouding.

Koppeling met een pin terminal

Door het koppelen van de pin terminal aan je kassa word het bedrag op de kassa rechtstreeks doorgestuurd naar de pin terminal.

Kassa voor jouw onderneming

Op een zelfgekozen tijdstip de Retail kassa uitgelegd krijgen? Vraag dan nu een GRATIS ONLINE DEMO aan! De gratis online demo neemt ongeveer 20 tot 30 minuten van je tijd in beslag. Zo kom je snel te weten of de kassa voldoet aan jouw wensen. De demo gaat via je eigen computer en internet.